Αρχική σελίδα | Η Κριτήριον | Επικοινωνία | Συνεργάτες | Πελατολόγιο | Site Map
Προσθήκη στα Αγαπημένα
Κατηγορία 
Λέξη στον τίτλο  Αναζήτηση
 
Εκδόσεις

Υπηρεσίες μελών
Νέοι τίτλοι:

    Μέλη-Login
    Εγγραφή μελών

On-line Αγορές


Kritirion.gr
  .::. Όροι χρήσης - Οδηγίες site  

ΓΕΝΙΚΑ

Το site της ΚΡΙΤΗΡΙΟΝ έχει σχεδιαστεί με στόχο να είναι όσο το δυνατόν πιο φιλικό στον κάθε επιπέδου χρήστη. Για αυτό τον λόγο η μορφή του site είναι ίδια σε όλες τις σελίδες του. Έτσι ο χρήστης κινείται πάντα σε ένα γνώριμο για αυτόν περιβάλλον. Επιπλέον έχει τη δυνατότητα από οποιαδήποτε σελίδα να μετακινηθεί σε κάποια άλλη χωρίς να έχει τον φόβο να "χαθεί" σε λαβύρινθο σελίδων.Όροι χρήσης

Τι είναι οι υπηρεσίες μελών; Πως γίνεται να αποκτήσω πρόσβαση;

Ποιοι είναι οι όροι χρήσης στις υπηρεσίες μελών;

Έχω χάσει τους κωδικούς μου...

Δεν βρίσκω το εγχειρίδιο που μ' ενδιαφέρει...

Πως μπορώ να κατεβάσω το δωρεάν υλικό που παρέχει η Κριτήριον;

Δεν επιθυμώ να λαμβάνω ενημέρωση της κριτήριον...

Τρόποι παραγγελίας

Διαδικασία παραγγελίας μέσω Internet

Τρόποι πληρωμής

Αποστολή και Συσκευασία

Εγγύηση - Όροι αντικατάστασης

Πολιτική Ιδιωτική Πληροφορίας

Όροι χρήσης

Καλώς ήλθατε στον δικτυακό τόπο της ΚΡΙΤΗΡΙΟΝ και στο ηλεκτρονικό της κατάστημα. Σκοπός της εταιρείας μας είναι η άμεση και συνεχής εξυπηρέτησή σας. Για τον λόγο αυτό καταγράψαμε τους Όρους Χρήσης του ηλεκτρονικού μας καταστήματος και σας τους παραθέτουμε αναλυτικά. Θα σας παρακαλούσαμε να τους διαβάσετε προσεκτικά, έτσι ώστε να είστε ενήμεροι. Για οποιεσδήποτε συστάσεις, απορίες, παρατηρήσεις ή παράπονα, τόσο για τους Όρους Χρήσης, όσο και για οτιδήποτε άλλο σχετικό με το ηλεκτρονικό μας κατάστημα, μην διστάσετε επικοινωνήσετε μαζί μας.
Αρχή σελίδας
Τι είναι οι υπηρεσίες μελών; Πως γίνεται να αποκτήσω πρόσβαση;

Οι υπηρεσίες μελών έχουν σχεδιαστεί ειδικά για τους πελάτες της Κριτήριον. Οι υπηρεσίες αυτές συνεπικουρούν άμεσα στην εφαρμογή των εγχειριδίων που συνοδεύουν. Ο πελάτης της Κριτήριον, ο επιχειρηματίας, ο μάνατζερ θα είναι σε θέση να αξιοποιήσουν το γνωστικό υλικό των εγχειριδίων παρακινούμενοι από διαδραστικές εφαρμογές και ηλεκτρονικά αρχεία που βρίσκονται στη διάθεσή τους σύμφωνα με τις αγορές τους.

Ειδικότερα: Πρόκειται για αρχεία ή και προγράμματα τα οποία συνοδεύουν ορισμένους τίτλους εγχειριδίων και διανέμονται δωρεάν από την Κριτήριον με την ταυτόχρονη αγορά των αυτών των τίτλων. Ο πελάτης παραλαμβάνει τον κωδικό εισαγωγής του στην περιοχή αυτή είτε με την αγορά κάποιου τίτλου είτε τηλεφωνικά (210-8011404). Στην προσωπική σελίδα του κάθε πελάτη βρίσκονται ενημερωμένες όλες οι αγορές του και ενεργοποιημένα όλα τα πρόσθετα εργαλεία που δικαιούται.

Η νέα αυτή υπηρεσία της Κριτήριον προς το παρόν αφορά ορισμένους από τους τίτλους που ήδη κυκλοφορούν. Στόχος μας στο προσεχές μέλλον είναι όλοι οι τίτλοι να συνοδεύονται από υπηρεσίες που θα προσθέτουν αξία στις αγορές σας.
Αρχή σελίδας
Ποιοι είναι οι όροι χρήσης στις υπηρεσιες μελών;

Οι υπηρεσίες μελών της «Κριτήριον» έχουν σχεδιαστεί και αναπτυχθεί για την ελληνική γλώσσα, σύμφωνα με τα ισχύοντα της ελληνικής αγοράς και νομοθεσίας κατά το χρόνο έκδοσής τους. Συνιστούμε να αναζητάτε συμβουλές από ειδικούς σε κάθε περίπτωση δεδομένου ότι δεν είναι δυνατή η πρόβλεψη κάθε περίπτωσης χρήσης και σκοπού του προϊόντος για την κάλυψη όλων των περιπτώσεων χρήσης. Γι’ αυτό το λόγο η Κριτήριον Ε.Π.Ε., οι συγγραφείς, οι επιμελητές, οι διανομείς και οι μεταπωλητές δεν είναι υπόλογοι σε οποιοδήποτε φυσικό ή νομικό πρόσωπο για το κόστος, τις ζημιές ή τα διαφυγόντα κέρδη, επακόλουθα ή ειδικά, έμμεσα ή άμεσα που μπορεί να προκληθούν από τις πληροφορίες που περιέχονται στο προϊόν ή από οποιοδήποτε λάθος που το προϊόν τυχόν περιέχει. Η ευθύνη σε κάθε περίπτωση περιορίζεται στο αντίτιμο αγοράς του προϊόντος. Η χρήση των υπηρεσιών συνεπάγεται την αποδοχή των παραπάνω όρων. Οι εφαρμογές (συμπεριλαμβανομένων εικόνων, σκίτσων, φωτογραφιών και κειμένου, τα οποία είναι ενσωματωμένα στις εφαρμογές) ανήκουν στην Κριτήριον Ε.Π.Ε. και προστατεύονται από τους νόμους περί πνευματικής ιδιοκτησίας του ελληνικού κράτους και της ευρωπαϊκής ένωσης, καθώς και από τους διεθνείς όρους περί πνευματικής ιδιοκτησίας. Για το λόγο αυτό θα πρέπει να χρησιμοποιήσετε τις εφαρμογές όπως οποιοδήποτε άλλο προϊόν που έχει πνευματικά δικαιώματα (π.χ. βιβλίο, μουσική σύνθεση). Τα δικαιώματα ανάπτυξης σχεδιασμού παραγωγής διανομής και πάσης φύσεως πληροφορίες κ.λπ. που συγκροτούν ή εμπεριέχονται στα προγράμματα - εφαρμογές αποτελούν αποκλειστικά πνευματικά ιδιοκτήματα της Κριτήριον Ε.Π.Ε. και παραμένουν στην κυριότητά της σαν τέτοια και μετά τη διανομή σε ή χρήση του παρόντος από τρίτους παρακρατούνται από την αποκλειστική δικαιούχο Κριτήριον Ε.Π.Ε. Απαγορεύεται η αναπαραγωγή και η αναμετάδοση οποιουδήποτε τμήματος αυτών των εφαρμογών με οποιοδήποτε μέσο, ηλεκτρονικό ή μηχανικό, η φωτοαντιγραφή ή άλλη χρήση χωρίς προηγούμενη έγγραφη άδεια από την Κριτήριον Ε.Π.Ε. Απαγορεύεται ο δανεισμός, η επαναπώληση ή άλλης μορφής διάθεση του προϊόντος αυτού χωρίς προηγούμενη έγγραφη άδεια από την Κριτήριον Ε.Π.Ε. Όλες οι υπηρεσίες της Κριτήριον παρέχονται με την προϋπόθεση αποδοχής από τα μέλη, της υποχρέωσης σεβασμού των νόμων, αλλά και τήρησης των κανόνων ευγένειας και κοσμιότητας. Οι κωδικοί πρόσβασης που παρέχονται στους χρήστες είναι αυστηρά προσωπικοί. Η Κριτήριον διατηρεί το δικαίωμα να καταργεί την ιδιότητα του μέλους σε περίπτωση παραβιάσεων. Η Κριτήριον δεν κοινοποιεί στοιχεία των μελών της σε άλλους φορείς. Η Κριτήριον δεν συλλέγει στοιχεία που προκύπτουν από τις προσφερόμενες εφαρμογές της. Οι υπηρεσίες της Κριτήριον εξελίσσονται με βάση τις τεχνολογικές δυνατότητες, τις ανάγκες των χρηστών και τις συνθήκες της αγοράς. Η Κριτήριον διατηρεί το δικαίωμα να τροποποιεί τις προσφερόμενες υπηρεσίες κατά την κρίση της.
Αρχή σελίδας
Έχω χάσει τους κωδικούς μου...

Αν έχετε χάσει ή δεν γνωρίζετε τους κωδικούς σας επικοινωνήστε μαζί μας στα τηλέφωνα 210 8011404 και 210 8084456 για να τους παραλάβετε εκ νέου.
Αρχή σελίδας
Δεν βρίσκω το εγχειρίδιο που μ' ενδιαφέρει...

Για να βρείτε κάποιο εγχειρίδιο, αναζητήστε το είτε με βάση την κατηγορία είτε βάση κάποια λέξη του τίτλου του, στην περιοχή "αναζήτηση" στην κορυφή της σελίδας. Η αναζήτηση μπορεί να γίνει είτε με κεφαλαία είτε με μικρά γράμματα και δεν επηρεάζει ο τονισμός.
Αρχή σελίδας
Πως μπορώ να κατεβάσω το δωρεάν υλικό που παρέχει η Κριτήριον;

Το δωρεάν υλικό παρέχεται σε όλους τους επισκέπτες της Κριτήριον. Στην ενότητα Downloads επιλέγετε το υλικό που θέλετε να κατεβάσετε στον υπολογιστή σας. Στη συνέχεια συμπληρώνετε τη φόρμα με το όνομα, το επώνυμο και την ηλεκτρονική σας διεύθυνση. Τέλος θα παραλάβετε με email το link από το οποίο με direct download μπορείτε να κατεβάσετε τα αρχεία της επιλογής σας.
Αρχή σελίδας
Δεν επιθυμώ να λαμβάνω ενημέρωση της κριτήριον...

Αν δεν επιθυμείτε να λαμβάνετε ενημέρωση για τις νέες εκδόσεις και προσφορές της Κριτήριον συμπληρώστε τα στοιχεία σας εδώ ώστε να μη παραλάβετε περαιτέρω ενημερωτικό υλικό.
Αρχή σελίδας
Τρόποι παραγγελίας

Επιλέξτε έναν από τους παρακάτω τρόπους για να μας αποστείλετε την παραγγελίας σας.
 • Τηλεφωνικώς στα 2108011404 και 2108084456 από Δευτέρα – Παρασκευή, 9.00 – 17.00.
 • Με φαξ στο 2108011415, συμπληρώνοντας τη φόρμα παραγγελίας.
 • Μέσα από το site της Κριτήριον www.kritirion.gr. Επιλέξτε τις εκδόσεις που επιθυμείτε να παραγγείλετε και ακολουθήστε τα βήματα συμπλήρωσης των στοιχείων.
 • Παραλαβή από τα γραφεία της Κριτήριον στη διεύθυνση:
  Λ. Κηφισίας 263, Κηφισιά, στο ισόγειο του εμπορικού κέντρου “See and Shop”.
  Η εταιρεία λειτουργεί από Δευτέρα – Παρασκευή, 9.00 – 17.00.
Αρχή σελίδας
Διαδικασία παραγγελίας μέσω Internet

Επιλέγετε το εγχειρίδιο που επιθυμείτε κάνοντας "κλικ" στο εικονίδιο αγοράς που βρίσκεται δίπλα από κάθε εγχειρίδιο. Αυτομάτως ενημερώνεται το καλάθι αγορών σας. Για να προσθέσετε και άλλους τίτλους συνεχίζετε την πλοήγησή σας στο site και με την ίδια διαδικασία προσθέτετε τίτλους στο καλάθι αγορών σας. Όταν ολοκληρώσετε τη παραπάνω διαδικασία τότε κάνετε "κλικ" στο κουμπί "Συνέχεια".

   - Αν γνωρίζετε τους κωδικούς σας τους πληκτρολογείτε στα αντίστοιχα πεδία της επόμενης σελίδας και κάνετε "κλικ" στο κουμπί "συνέχεια". Θα οδηγηθείτε στη σελίδα όπου θα σας ζητηθεί να επιβεβαιώσετε τα στοιχεία σας. Αν κάποιο από αυτά έχει αλλάξει, τότε κάνετε "κλικ" στην "Αλλαγή στοιχείων" όπου και σας δίνεται η δυνατότητα να τα αλλάξετε. Έπειτα κάνετε "κλικ" στην "επιβεβαίωση".
   - Αν δεν έχετε κωδικό πελάτη τότε συμπληρώνετε τα στοιχεία σας στην αντίστοιχη φόρμα και κάνετε "κλικ" στο κουμπί "Συνέχεια".

Στην επόμενη σελίδα, επιλέγετε τον τρόπο εξόφλησης της αρεσκείας σας και κάνετε "κλικ" στο κουμπί "Συνέχεια". Έχετε τώρα ολοκληρώσει επιτυχώς την παραγγελία σας.

Στην περίπτωση εξόφλησης μέσω πιστωτικής, χρεωστικής ή προπληρωμένης κάρτας, θα οδηγηθείτε στην οθόνη από όπου θα επιλέξετε τον αριθμό των άτοκων δόσεων που δικαιούστε και έπειτα θα μεταφερθείτε στο τραπεζικό σύστημα Alpha e-Commerce (Alpha Bank) με το οποίο συνεργάζεται η Κριτήριον. Εκεί θα σας ζητηθεί ο αριθμός της κάρτας σας όπως επίσης και το όνομα του κατόχου. Στη συνέχεια Θα σας εμφανιστεί το αποτέλεσμα της συναλλαγής.
Αρχή σελίδας
Τρόποι πληρωμής

Επιλέξτε τον τρόπο πληρωμής που σας εξυπηρετεί:
 • Με αντικαταβολή. Η εξόφληση γίνεται κατά την παραλαβή της παραγγελίας.
 • Με πιστωτική, χρεωστική ή προπληρωμένη κάρτα. Για τις on-line αγορές σας έχετε τη δυνατότητα να εξοφλήσετε το αντίτιμο της παραγγελίας σας με χρήση ατομικής ή εταιρικής κάρτας.

  Η διαδικασία πραγματοποιείται μέσω του site Alpha e-Commerce της Alpha Bank, που παρέχει τη μέγιστη ασφάλεια στις συναλλαγές, με κρυπτογράφηση 256-bit, πιστοποιημένο από την Geo Trust. Τα στοιχεία των καρτών χρησιμοποιούνται αποκλειστικά για συγκεκριμένες αγορές και δεν τηρούνται σε αρχείο της Κριτήριον.

  Άτοκες δόσεις. Για αγορές άνω των 150 € εκμεταλλευτείτε τη δυνατότητα αποπληρωμής του ποσού σε 4, 6 ή 12 άτοκες δόσεις.
 • Προπληρωμή με κατάθεση σε τραπεζικό λογαριασμό. Κατόπιν συνεννόησης με την Κριτήριον η εξόφληση της παραγγελίας σας γίνεται με κατάθεση στο λογαριασμό:

  Alpha Bank: IBAN: GR34 0140 1530 1170 0232 0000 845

  Η αποστολή της παραγγελίας σας θα πραγματοποιηθεί εντός δύο εργάσιμων ημερών από την ημερομηνία της κατάθεσης.
Αρχή σελίδας
Αποστολή και Συσκευασία

- Για την Ελλάδα
Για την ταχύτερη εξυπηρέτησή σας η Κριτήριον αποστέλλει όλες τις παραγγελίες με courier δωρεάν. Τα έξοδα συσκευασίας και αποστολής καλύπτονται εξ’ ολοκλήρου από την Κριτήριον, ανεξάρτητα από το ύψος της παραγγελίας. Η παράδοση, κατόπιν συνεννόησης με την Κριτήριον, γίνεται εντός δύο εργάσιμων ημερών μεταξύ 10πμ. και 4μμ. Σε περίπτωση μη διαθεσιμότητας κάποιας έκδοσης θα ειδοποιηθείτε τηλεφωνικώς.

- Για το εξωτερικό
Οι παραγγελίες εξωτερικού αποστέλλονται ταχυδρομικώς και η Κριτήριον καλύπτει το κόστος συσκευασίας. Λοιπά έξοδα αποστολής βαρύνουν τον παραλήπτη.
Αρχή σελίδας
Εγγύηση - Όροι Αντικατάστασης

Όλα μας τα προϊόντα συνοδεύονται από εγγύηση 30 ημερών.

Εάν το αντίτυπό σας παρουσιάζει κάποιο πρόβλημα έχετε χρονικό περιθώριο 30 ημερών από την παραλαβή του να μας ειδοποιήσετε και εμείς θα το αντικαταστήσουμε άμεσα εφόσον είναι ακόμα διαθέσιμο, και το προς αντικατάσταση αντίτυπο ευρίσκεται στην κατάσταση που σας το παραδώσαμε.

Με την πάροδο των 30 ημερών, η εταιρεία δεν μπορεί να αναλάβει επιστροφή ή αντικατάσταση των προϊόντων, ή επιστροφή χρημάτων.
Αρχή σελίδας
Πολιτική ιδιωτικής πληροφορίας

Οι πληροφορίες που λαμβάνουμε από τους πελάτες, μας βοηθούν να εξατομικεύουμε και να βελτιώνουμε συνεχώς την δυνατότητα πραγματοποίησης αγορών στο kritirion.gr. Λαμβάνουμε και καταχωρίζουμε τα στοιχεία που εισάγετε στο Web site μας. Τα στοιχεία που μας παρέχετε χρησιμοποιούνται αποκλειστικά και μόνο για την επεξεργασία των περιεχομένων του Καλαθιού Αγορών σας εφόσον έχετε επιλέξει κάποιο προϊόν. Οι πληροφορίες των πελατών μας αποτελούν ένα σημαντικό τμήμα της εργασίας μας και δεν εμπλεκόμαστε στην πώληση ή μεταβίβαση των πληροφοριών αυτών σε τρίτους.
Αρχή σελίδας
Επιφυλασσόμαστε του δικαιώματος να μεταβάλουμε οποτεδήποτε κατά την κρίση μας τους όρους της μεταξύ μας συναλλαγής αναγγέλλοντας τους νέους όρους στο παραπάνω Web Site μας.
ΚΡΙΤΗΡΙΟΝ Εκδοτική & Συμβουλευτική Ε.Π.Ε. Λ. Κηφισίας 263, 145 61 Κηφισιά - Τηλ.: 2108084456, 2108011404 - Fax: 2108011415
ΚΡΙΤΗΡΙΟΝ ΕΚΔΟΤΙΚΗ & ΣΥΜΒΟΥΛΕΥΤΙΚΗ Ε.Π.Ε. 2003-2006 ©


 

ΝΕΑ ΕΚΔΟΣΗ
Η Σύγχρονη Διοίκηση στην Πράξη!

Η Σύγχρονη Διοίκηση στην Πράξη!

Downloads
 Δωρεάν υλικό:


Newsletter
Συμπληρώστε το email σας και μάθετε πρώτοι τα νέα που αφορούν τις δραστηριότητές μας.
Για να λαμβάνετε ενημέρωση συμπληρώστε τα στοιχεία σας εδώ.
 

Directory